Admin Admin
| Konu: Küfür de yok alkış da Cuma Mayıs 25, 2007 10:26 am | |
| Küfür de yok alkış da Cumartesi günü 100. yıl şampiyonluk kupasını Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un elinden alacak olan Fenerbahçe’nin taraftarları Ulusoy’a tepki vermeyecek. Genç Fenerbahçeliler Derneği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Provakasyona gelmeyeceğiz. Bu maç 100. yılda kazanılan şampiyonluk kupasını alacak olmamızdan dolayı bizim için çok önemli. Haluk Ulusoy’a bu maçta ne küfür ne de alkış olmayacak. Çünkü Galatasaray maçında yaşanan olaylardan sonra herkesin gözü bu maçta bizim üstümüzde olacak” denildi. “ www.antu.com” sitesinde ise “İspanya’da olduğu gibi Haluk Ulusoy’u protesto için beyaz mendil sallayalım” önerisi tartışılıyor. Bu arada UEFA kuralları gereği saha içinde kupa töreni yapılması yasak olduğundan Fenerbahçe Kulübü, şeref tribünü önüne özel bir platform yaptırıyor. Cumartesi günü saat 20.30’da oynanacak Ankaragücü maçı öncesi düzenlenecek törende futbolcular bu platformda kupayı Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un elinden alacaklar. Öte yandan maç günü düzenlenecek şampiyonluk kutlamaları nedeniyle, saat 13.00 - 02.00 arası Bağdat Caddesi, Suadiye Çatalçeşme’den Kızıltoprak’a kadar trafiğe kapatılacak. Diğer yandanFenerbahçe yönetimi, şampiyonluğun coşkusunu artırmak için stada gelen her taraftara “şak şak” dağıtılacağını açıkladı. Zico’dan itiraf Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, bu sezon UEFA Kupası’nda finallerde oynayabilecek bir kadroya sahip olduklarını, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Zico, “Özellikle ben, UEFA Kupası’nda, finallerde oynayabileceğimizi, çeyrek final, yarı final ya da finallerde oynayabilecek bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.. Bunu yapabilirdik ama başaramadık. UEFA Kupası’nda şu anda finallerde olan takımlara baktığımızda, hiçbiri için, Fenerbahçe’den daha iyi oynadığını ya da daha iyi bir kadroya sahip bulunduğunu söyleyemeyiz” dedi. Zico, UEFA Kupası’nda mücadele eden birçok ekipten daha iyi bir kadroya sahip bulduklarını vurgularken, “Bence biz, UEFA Kupası’nda daha iyi bir sonuca imza atabilirdik, olmadı, ama bu kupada daha fazla ileri gitseydik, bana göre, özellikle de ikinci yarının başındaki sakatlıklardan dolayı ligdeki şampiyonluğumuz zora girebilirdi” şeklinde konuştu. | |
|