Konusu: 19 Mayıs 2007 GS-FB derbisi olan site
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Konusu: 19 Mayıs 2007 GS-FB derbisi olan site

Haberlerden oluşturulan bir arşiv sitesidir. Kayıt olunamaz.

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bir yıl aradan sonra
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeCuma Haz. 06, 2008 11:48 pm tarafından Admin

» Derbi unutuldu.
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimePaz Ara. 16, 2007 8:25 pm tarafından Admin

» İngilizce, derbiye ait videolar
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeÇarş. Mayıs 30, 2007 10:46 pm tarafından Admin

» Olaylı derbi haftaya görüşülecek.
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 7:20 pm tarafından Admin

» Galatasaray'ın cezası belli oluyor 8 maç seyircisiz oynama
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 7:18 pm tarafından Admin

» İki büyük rezillik! Deniz Gökçe
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 2:54 pm tarafından Admin

» Yok birbirinizden farkınız! Deniz Gökçe
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 2:52 pm tarafından Admin

» Sporu ve futbolu elbirliği ile öldürüyoruz! Deniz Gökçe
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 2:50 pm tarafından Admin

» Bunların faili meçhul değil! Deniz Gökçe
"İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 2:48 pm tarafından Admin

Navigation
 Portal
 Ana Sayfa
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Partners
free forum

"İşim var" İlhan SÖYLER

YazarMesaj
Admin
Admin

"İşim var"  İlhan SÖYLER Empty
MesajKonu: "İşim var" İlhan SÖYLER   "İşim var"  İlhan SÖYLER Icon_minitimeÇarş. Mayıs 23, 2007 9:17 pm

23 Mayıs 2007

"İşim var"

İlhan SÖYLER

"İşim var"  İlhan SÖYLER 59b
G.SARAY’a neler oluyor... Uzun zamandır bu kulübün içindeyim ve bugüne kadar böyle bir manzaranın yanından bile geçmedim.

Başkan Özhan Candaydın, kendi kendine bir karar verip, futbol maçlarından elini eteğini kesmiş. Maç günleri ya Bursa’da ya da Avrupa’da. "İşim var" diyerek kendisini uzaklaştırıyor ve her maç öncesinde, "Bu hafta da tribünde olamayacağım" diyerek
kendisine hakaret edenlere isyan bayrağını açtığını apaçık dile
getiriyordu. Bu tavırla da kendisine karşı olanları daha fazla kızdırıp
ortalığı karıştırdı.

Aslında en olunması gereken maçta başkan,
kendisine karşı alınan bu davranışları bir kenara atıp, taraftarlarıyla
barış çubuğunu yakmak yerine uzak durmayı tercih etti. Ve oturduğu
yerden "Bu yapanları bana bulun" diyerek birilerine mesaj gönderdi. Fenerbahçe maçını tribünden izleyen eski başkanlardan Mehmet Cansun ve arkadaşları, ilk yarı bitiminden hemen sonra, "Uçkurumuz kopmuş, Allah bize yardım etsin. Çok zor günler geçiyor, kulübümüz nerelere geldi" diyerek Sami Yen’den ayrıldı...

Sadece izliyor

Şimdi
suçlular aranıyor. Gerçi, suçluyu bulsalar da, iş işten geçmiş,
Galatasaray alacağı ceza ile kalmış olacak. Zaten suçlu ilan edilmiş.
İşte bunu temizlemek zor. Bir derbi maçı oynanıyor ve orada başkansız
bulunan yönetim, ayak üstüne ayak atmış olayları sadece izliyor.

Bir başka ilginç olay... Galatasaray 2. Başkanı Semih Haznederoğlu, "Utancımdan stadı terk ettim, içim yandı" diyor, gel de gülme. Bir tek Haldun Üstünel, numaralı tribüne çıkıp taraftarlarına yalvarıyor, ama o da bir yere kadar.

Aslında bu hareketlerin başlangıcı 2 ay öncesine dayanıyor. Yönetim "Bu takımın yarısı gidecek" derse,
saha içinde olan futbolcunun halini siz anlayın. Geriye bakarsanız,
takım belki de şampiyonluğun en güçlü adayı da olabilirdi. Ama
sergilenen oyunlar ve futbol bunun gerçekleşmesini engelledi. Bu
tablonun bir başka kahramanı da başkan Canaydın’a sırtını dayamış olan Erik Gerets. Belçikalı hoca, istediği gibi at oynatıyor takım üzerinde. İmzayı önceden attığı için de, güzel bir demeç verip, "İstersem bir yıl çalışmam" diyor. "Benim için hayat on dönüm bostan, yan gel yat" misali "Paralarınızı yerim, keyfime bakarım" rahatlığını gösteriyor. Ülkemiz zaten bir deniz. Maşallah bir yerden Tigana, bir taraftan Gerets, yeteri kadar götürdü. Bundan sonra yeseler ne olur.
http://galatasaray.site-forums.com

"İşim var" İlhan SÖYLER
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-